Mar Mediterrani envasat

Cuina.cat – 29.05.2012

L’aigua de mar, que ja es comercialitza per a usos culinaris, ajuda a potenciar les propietats dels aliments

Tenir el mar Mediterrani embotellat és possible. Ha sortit al mercat el primer envàs de Mediterranea Agua de Mar, un producte provinent de les nostres costes i pensat en clau gastronòmica.

Ja fa anys que xefs de referència utilitzen l’aigua de mar per donar valor afegit als plats. Aquesta iniciativa pretén facilitar l’accés a aquest producte als consumidors i introduir-lo a les receptes quotidianes. Continuar leyendo “Mar Mediterrani envasat”

Dos emprenedors venen aigua de mar envasada a Llinars

NacióDigital.cat – 29.05.2012

Revolucionen el mercat comercialitzant aigua de la Costa Brava per a tot tipus d’usos gastronòmics.

L’empresa catalana Marevendis Agua de Mar, amb seu a Llinars del Vallès, revoluciona el mercat amb un nou producte gastronòmic a l’abast del públic en general:Mediterranea Agua de Mar. Es tracta d’aigua de mar del Mediterrani envasada, concretament extreta de la Costa Brava, per a usos gastronòmics. La idea va sorgir fa dos anys per dos joves emprenedors de 28 i 34 anys veïns de Sant Celoni i Barcelona, i s’ha materialitzat aquest cap de setmana amb una primera comercialització a nivell estatal i a través de la gran distribució de 3.000 envasos, d’1,5 i 3 litres a un preu de 2,40 i 4,60 euros, respectivament. El producte es dirigeix al consum de particulars però també a restaurants per a usos culinaris.

Continuar leyendo “Dos emprenedors venen aigua de mar envasada a Llinars”

De la Costa Brava a la cuina

Diari de Girona – 29.05.2012

Dos emprenedors catalans revolucionen el mercat amb aigua de mar envasada per a usos gastronòmics.

ACN L’empresa catalana Marevendis Agua de Mar revoluciona el mercat amb un nou producte gastronòmic a l’abast del públic en general, ‘Mediterranea Agua de Mar’. Es tracta d’aigua de mar del Mediterrani envasada, concretament extreta de la Costa Brava, per a usos gastronòmics. La idea va sorgir fa dos anys per dos joves emprenedors de 28 i 34 anys veïns de Sant Celoni (Vallès Oriental) i Barcelona i s’ha materialitzat aquest passat cap de setmana amb una primera comercialització a nivell estatal i a través de la gran distribució de 3.000 envasos, d’1,5 i 3 litres a un preu de 2,40 i 4,60 euros, respectivament. El producte es dirigeix al consum de particulars però també a restaurants per a usos culinaris. Continuar leyendo “De la Costa Brava a la cuina”

De la Costa Brava a la cuina de casa

Empordà Info – 29.05.2012

Dos emprenedors catalans revolucionen el mercat amb ‘Mediterranea Agua de Mar’, aigua de mar envasada per a usos gastronòmics

Esther Romagosa – ACN L’empresa catalana Marevendis Agua de Mar revoluciona el mercat amb un nou producte gastronòmic a l’abast del públic en general, ‘Mediterranea Agua de Mar’. Es tracta d’aigua de mar del Mediterrani envasada, concretament extreta de la Costa Brava, per a usos gastronòmics. La idea va sorgir fa dos anys per dos joves emprenedors de 28 i 34 anys veïns de Sant Celoni (Vallès Oriental) i Barcelona i s’ha materialitzat aquest passat cap de setmana amb una primera comercialització a nivell estatal i a través de la gran distribució de 3.000 envasos, d’1,5 i 3 litres a un preu de 2,40 i 4,60 euros, respectivament. El producte es dirigeix al consum de particulars però també a restaurants per a usos culinaris. Continuar leyendo “De la Costa Brava a la cuina de casa”

Una empresa de Llinars envasa aigua de mar per a usos gastronòmics

El 9 nou – 29.05.2012

L’aigua es capta a la zona de la Costa Brava. Un dels impulsors és de Sant Celoni

ACN. L’empresa Marevendis Agua de Mar revoluciona el mercat amb un nou producte gastronòmic a l’abast del públic en general, ‘Mediterranea Agua de Mar’. És una iniciativa de dos joves de Sant Celoni i Barcelona que envases aigua del Mediterrani de la zona de la Costa Brava. Té la seu a Llinars.

Es tracta d’aigua de mar del Mediterrani envasada, concretament extreta de la Costa Brava, per a usos gastronòmics.La idea va sorgir fa dos anys per dos joves emprenedors de 28 i 34 anys veïns de Sant Celoni i Barcelona i s’ha materialitzat aquest passat cap de setmana amb una primera comercialització a nivell estatal i a través de la gran distribució de 3.000 envasos, d’1,5 i 3 litres a un preu de 2,40 i 4,60 euros, respectivament. El producte es dirigeix al consum de particulars però també a restaurants per a usos culinaris.

Aigua de la Costa Brava, a la cuina de casa

AraGirona.cat – 29.05.2012

Dos emprenedors catalans revolucionen el mercat amb ‘Mediterranea Agua de Mar’, aigua de mar envasada per a usos gastronòmics

L’empresa catalana Marevendis Agua de Mar revoluciona el mercat amb un nou producte gastronòmic a l’abast del públic en general, ‘Mediterranea Agua de Mar’. Es tracta d’aigua de mar del Mediterrani envasada, concretament extreta de la Costa Brava, per a usos gastronòmics. La idea va sorgir fa dos anys per dos joves emprenedors de 28 i 34 anys veïns de Sant Celoni (Vallès Oriental) i Barcelona i s’ha materialitzat aquest passat cap de setmana amb una primera comercialització a nivell estatal i a través de la gran distribució de 3.000 envasos, d’1,5 i 3 litres a un preu de 2,40 i 4,60 euros, respectivament. El producte es dirigeix al consum de particulars però també a restaurants per a usos culinaris. Continuar leyendo “Aigua de la Costa Brava, a la cuina de casa”